EVENEMENTEN

Trouwen & partijen

RESERVEREN

HET HUWELIJKSBOOTJE

In het schilderachtige Enter bieden wij u de mogelijkheid om te trouwen op een betoverende en historische locatie. De gemeente Wierden heeft met trots de scheepswerf “De Enterse Waarf” aangewezen als officiële trouwlocatie. Dit idyllische plekje vormt het perfecte decor om letterlijk en figuurlijk in het huwelijksbootje te stappen.

Op deze bijzondere locatie mag het bruidspaar in de intieme bezoekersruimte maximaal 50 gasten verwelkomen. De sfeervolle zomp ligt met de fok aan de kade, waardoor er prachtige foto’s gemaakt kunnen worden met het bruidspaar en hun dierbaren.

Indien u interesse heeft of meer informatie wenst, nodigen wij u van harte uit om contact op te nemen met de trouwambtenaar van de gemeente Wierden. Wij bieden u graag de gelegenheid om De Waarf persoonlijk te bezichtigen.

De kosten voor het trouwen bedragen €300,00, en bij een ceremonie langer dan 2 uur brengen wij een faciliteringsvergoeding van €65,00 in rekening. Voor het gebruik van het scherm wordt een toeslag van €25,00 toegepast. Maak van uw huwelijksdag een onvergetelijke ervaring op deze prachtige en romantische locatie!

RESERVEREN

De Waarf in Enter verwelkomt u met inspirerende mogelijkheden voor vergaderingen, bijeenkomsten, reünies en andere evenementen. Ontdek de geschiedenis en bouw van onze nieuwe zomp tijdens een boeiende rondleiding, waardoor uw bijeenkomst een unieke en informatieve touch krijgt. Onze faciliteiten zijn uitgerust met alle moderne technologieën die u nodig heeft, zodat u zich kunt concentreren op de essentie van uw bijeenkomst.

Wij begrijpen dat goed eten essentieel is voor een geslaagde bijeenkomst. Daarom zorgen wij voor een voortreffelijke catering, waaronder smakelijke lunches die uw ervaring compleet maken. Geniet van een moment van ontspanning op ons terras, dat een prachtig uitzicht biedt over de kalme wateren van de Lee, en laat de natuurlijke omgeving uw bijeenkomst verrijken.

Kosten:
– Gebruik scherm: €25,00
– Facilitaire kosten: €65,00 (Belangrijk: bij combinatie met een vaart worden er geen facilitaire kosten in rekening gebracht.)

De Waarf biedt de perfecte combinatie van comfort, inspirerende omgeving en culinaire verwennerij. Laat uw bijeenkomst een onvergetelijke en productieve ervaring worden op deze unieke locatie.

Bij interesse of voor meer informatie nodigen wij u van harte uit om telefonisch contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken via het aangegeven telefoonnummer. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u verder te informeren over de mogelijkheden die De Waarf in Enter te bieden heeft. Uw wensen en behoeften zijn onze prioriteit, en wij kijken ernaar uit om u van dienst te zijn. Aarzel niet om ons te bellen; wij staan graag voor u klaar.